Kontakt os

Hvis du skulle være i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det sker via formularen nedenfor.

Lånemarkedet er en kompleks størrelse, hvorfor der helt naturligt vil dukke en masse spørgsmål op hos låntageren. Disse spørgsmål forsøger vi at besvare gennem vores guides og artikler, men vi tilbyder selvfølgelig også personlig support via mail. Ligger du inde med spørgsmål, feedback eller noget helt tredje, kan du skrive til os via den smarte kontaktformular.

Spørgsmål

Hos låntrods.dk kan vi svare på stort set alle tænkelige spørgsmål inden for online lån. Dog gør vi opmærksom på, at vi ikke kan besvare spørgsmål, som drejer sig om specifikke låneaftaler. Vi formidler nemlig ingen lån, men derimod kun information, som kan hjælpe dig med at træffe et fordelagtigt valg.

Hvad er RKI? Hvor længe står man i RKI? Hvordan bliver jeg slettet fra RKI? Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi modtager fra vores brugere og læsere. Inden du kontakter os, kan du med god grund læse nogle af vores tekster, hvor vi netop forsøger at besvare de mest stillede spørgsmål. Du er om ikke andet velkommen til at skrive, hvis du har brug for at få uddybet noget e.l.

Feedback

Vi modtager også gerne feedback, hvad enten det er positivt eller negativt, så længe det er konstruktivt. Det kan for eksempel være, at du savner nogle specifikke funktioner, tekster eller har andre input. Vi ønsker at tilbyde det bedst mulige produkt, hvorfor vi aldrig siger nej til feedback. Har du derfor en idé til, hvordan vi kan gøre siden endnu mere værdifuld, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Presse

Låntrods.dk og de tilknyttede eksperter byder også gerne ind med ekspertudtalelser omkring online lån. Ligeledes byder vi gerne ind med statistikker, billeder og andet, som kan bruges til en historie. Udfyld vores kontaktformular og lad os starte dialogen.

Svar inden for 48 timer

Hvad end du skriver ind med spørgsmål, feedback eller idéer til et evt. samarbejde, sørger vi for at vende tilbage inden for 48 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.