Kviklån trods RKI

Konkurrencen bland de utallige låneudbydere på nettet er stor, og har du brug for et hurtigt lån kan det komme dig til fordel, for alle er interesserede i tilfredse kunder og god omtale. Med lidt tid og research kan du finde det lån, der passer allerbedst til dig og dine behov.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er, som navnet antyder, et hurtigt lån.

Du ansøger om kviklån på nettet og ofte ved hjælpe af dit NemID. Der er ganske få kriterier du skal opfylde og opfylder du dem, kan du have pengene på din konto i løbet at få timer eller dagen efter.

Når du ansøger om et kviklån kan det virke som om renterne er meget høje i forhold til dem i banken. Det er fordi du, når du ansøger, hverken skal stille sikkerhed, redegøre for, hvad pengene skal bruges til eller møde personligt op. Derfor vil udbyderne løbe en langt større risiko for ikke at få deres penge tilbage end banken.

Optag et kviklån selvom du er i RKIight=”199″ />
Et kviklån løber ofte over en relativt kort periode på mellem få måneder og to år. Du kan finde lån, der løber længere, men husk, at som udgangspunkt vil udgifterne på lånet blive proportionelt større jo længere lånet løber – også selv om de månedlige afdrag er lavere.

Hvornår kan jeg låne?

Der er ganske få krav du skal kunne opfylde for at blive godkendt til et kviklån.

  1. Du skal være fyldt 18 år. Flere og flere steder sætter alderen op til mellem 19 og 23, for at få større sikkerhed i forhold til tilbagebetaling.
  2. Du skal have et NemID til at verificere din identitet.
  3. Du skal have en fast bopæl i Danmark og et dansk cpr-nummer.
  4. Du skal kunne redegøre for en fast indkomst og er I to, der sammen ansøger bliver chancerne for at få lånet godkendt større.
  5. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret.

Hvis du lever op til disse krav, er du allerede godt på vej til at kunne få penge til det, du drømmer om.

Lån på trods af RKI

Der kan være rigtig mange grunde til, at du som borger er blevet registreret hos RKI og det kan helt sikkert spænde ben for dig, hvis du ønsker at låne penge.

Der findes dog flere udbydere, der i dag tilbyder lån trods RKI registrering for  eller Debitorregisteret. Ofte vil du skulle oplyse i din ansøgning om det er tilfældet og det betyder, at renten på lånet bliver højere.

Det kan stadig betale sig at være grundig, når du ansøger. Læg et grundigt budget og sørg for at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne og finde det tilbud, der passer bedst til dit behov.

Du skal altså ikke give op eller lade dig afskrække, fordi du er registreret i RKI eller Debitorregisteret, men du skal som alle andre tænke dig godt om før du låner penge og kun låne det, du har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *