Om os

Låntrods.dk er et hjerte projekt for dem med dårligt økonomiske fodfæste

Velkommen til låntrods.dk. Formålet med siden her er, at gøre det nemmere for dem som er registreret i RKI at finde et lån. Vi gør meget ud af, at gøre læserne opmærksomme på at kan have konsekvenser at låne penge uden at have overblik over sine økonomi, og dermed ikke med sikkerhed være bevidst om hvor vidt låne kan betales tilbage.

Hvorfor vil vi så gerne tilbyde denne service?

Det er vores overbevisning, at der er mange mennesker om lander i RKI ved et tilfælde. Det kan være at der er sket nogen ting i deres liv der har gjort, at de har haft en svær økonomisk periode og derfor har måtte lade nogen regninger ligge i skuffen.

Vi skal understrege her, at det på ingen måder er en god ide bare at lade regninger ligge, men man bør til hver en tid forsøge at kontakte sin kreditor for at finde en løsning.

Ender personerne herefter i RKI er det rigtig svært at få et nyt lån, og det er netop derfor vi har lavet denne side. Vi mener nemlig, at der bør findes muligheder derude til dem som har en intention om at betale tilbage. Det kunne fx. være personer der ønsker lån til at sammenlægge gæld for på den måde at få luft i budgettet og genvinde fodfæstet rent økonomisk.

Låneudbyderne der vises på siden her, deltager endvidere i et annonceringsprincip, hvor vi modtager et afkast hvis du ansøger om et lån, eller bliver tildelt et lån.