Om os

Låntrods.dk er et hjerte projekt for dem med dårligt økonomiske fodfæste

Låntrods.dk er en dansk informationsportal, som er bygget på en meget simpel idé; at give registrerede skyldnere et overblik over deres lånemuligheder. RKI (Ribers Kredit Information) forhindrer lige nu over 200.000 danskere i at låne penge og købe ting på kredit, hvorfor vi mener, at en sådan side har sin berettigelse. Står du også registreret i landets største skyldnerregister, og vil du gerne optage et lån, så er du havnet på den rigtige side.

Derfor har vi skabt låntrods.dk

Låntrods.dk er ikke et låneselskab, men derimod en informationsside, hvor du og andre skyldnere kan blive klogere på jeres muligheder, rettigheder m.v.

RKI kan – og vil næsten altid – være en hindring. Faktisk er det tæt på at være umuligt at blive kreditgodkendt, hvis man står registreret med en eller flere betalingsanmærkninger. Der findes dog en række muligheder for at låne trods RKI – ellers ville denne hjemmeside formentlig ikke eksistere.

Formålet med denne side er ikke at bevirke, at forgældede danskere bliver endnu mere forgældede. Vi er til gengæld interesserede i, at du finder en løsning, som vil gavne din privatøkonomi på længere sigt. Det kan for eksempel være, at du sammenlægger dine lån for derved at spare penge. Vores erfaring viser, at man ofte kan spare en del penge ved at samle mindre kviklån og forbrugslån til ét stort lån. Den mulighed kigger vi nærmere på i forskellige guides på siden.

Det er vores overbevisning, at der er mange mennesker om lander i RKI ved et tilfælde. Det kan være at der er sket nogen ting i deres liv der har gjort, at de har haft en svær økonomisk periode og derfor har måtte lade nogen regninger ligge i skuffen.

Vi skal understrege her, at det på ingen måder er en god ide bare at lade regninger ligge, men man bør til hver en tid forsøge at kontakte sin kreditor for at finde en løsning.

Ender personerne herefter i RKI er det rigtig svært at få et nyt lån, og det er netop derfor vi har lavet denne side. Vi mener nemlig, at der bør findes muligheder derude til dem som har en intention om at betale tilbage. Det kunne fx. være personer der ønsker lån til at sammenlægge gæld for på den måde at få luft i budgettet og genvinde fodfæstet rent økonomisk.

Låneudbyderne der vises på siden her, deltager endvidere i et annonceringsprincip, hvor vi modtager et afkast hvis du ansøger om et lån, eller bliver tildelt et lån.

Stort og opdateret overblik over lånemarkedet

Der kan være mange grunde til, at man er blevet registreret i landets største skyldnerregister. Det behøver ikke at skyldes, at man i månedsvis har undladt at betale alle sine regninger. Det kan ligeså vel være, at man har svært ved at bevare det økonomiske overblik og derfor har misset en regning i farten. Dog skal det nævnes, at man selvfølgelig ikke bliver registreret i RKI, blot fordi man har betalt lidt for sent. Man skal ignorere op til tre rykkerbreve og en inkassovarsel, inden man evt. bliver registreret.

Her på låntrods.dk giver vi dig et stort og opdateret overblik over lånemarkedet. Gennem vores oversigter henviser vi til en lang række låneselskaber og andre kreditvirksomheder, som kan hjælpe dig med at få din økonomi på rette kurs. Der er udelukkende tale om godkendte låneselskaber med styr på alt fra lovgivning til kundeservice. Ergo er du i trygge hænder hos de anviste selskaber.

Mangler du et godt overblik over markedet for lån for danske skyldnere, så bør du rette dit blik mod vores oversigt på forsiden.

Vision

Det kompetente team bag låntrods.dk har én fælles vision; at skabe gennemsigtighed på det danske lånemarked. På sigt skal låntrods.dk være danskernes foretrukne website, når det kommer til alternative lån.

Spørger du os, så skal alle have lov til at låne. Desværre deler de færreste låneselskaber den holdning, hvorfor vi for overskuelighedens skyld har frasorteret de selskaber, som konsekvent afviser låntagere med eksisterende gæld og en eller flere betalingsanmærkninger. Vi giver dig et komplet overblik over, hvilke lån du kan optage, så du lettere kan tage stilling til, hvad der passer til din økonomi, dit temperament og dine behov.

Står du i den situation, at din økonomi ikke kan bære et lån, så kan du enten droppe lånet eller alternativt låne med en kautionist. Du kan også krydse fingre for, at du kan blive godkendt uden en kautionist, selvom det er urealistisk, hvis du står i RKI. Som regel kan man slet ikke få lov til at indsende en låneansøgning, hvis man oplyser, at man står registreret som dårlig betaler. Fælles for alle låneselskaber er, at de har adgang til registret, hvorfor man ikke vil få noget ud af at snyde.

Har du spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp? Så klik her og udfyld vores kontaktformular.

 

Låntrods støtter forskellige sager såsom:

Stop Papirspild mærket